Ga naar content
Menu

Nieuws

Yannick Bouw kiest voor DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie maakt officieel bekend dat Yannick Bouw vanaf volgend seizoen onderdeel uitmaakt van de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 27-jarige centrumspits heeft een overeenkomst voor twee seizoenen getekend.

De inwoner van Nijkerkerveen is bezig aan zijn tweede periode bij competitiegenoot Eemdijk. Hij wist daar dit seizoen tot op heden in 18 duels 10 keer te scoren in competitieverband. Bouw speelde in het verleden ook voor VVSB, Veensche Boys en VVOG.
 
Eerder dit seizoen verlengde Bouw zijn contract bij Eemdijk tot en met 2026, maar in dat contract zijn voorwaarden opgenomen om het contract eerder te beëindigen. DVS heeft aan die voorwaarden voldaan en daarmee kan Bouw vanaf volgend seizoen zijn kunsten in Ermelo vertonen. In het dagelijks leven heeft Bouw een eigen hoveniersbedrijf in Nijkerk (YB Tuinen), is getrouwd met Michelle, heeft een zoon en zijn tweede zoon is op komst.


 
Reactie Yannick Bouw: “Het contact met de club en met Edmund verliep heel prettig en we waren er best snel uit. Alles voelde goed en ik ben erg blij om voor deze grote club te tekenen.”
 
Reactie Edmund Mijnheer namens TC: “We waren op de hoogte van de clausule die Yannick in zijn contract had bij Eemdijk en omdat we zeer geïnteresseerd waren in zijn komst hebben we contact gezocht met Henk Dijkhuizen van Eemdijk en aan de voorwaarden voldaan. Dit is op prettige wijze tot stand gekomen. Voor komend seizoen was aanvallende versterking zeer welkom en wij denken met Yannick voor de komende seizoenen een zeer goede spits in huis gehaald te hebben.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo