Ga naar content
Menu

Nieuws

Trainersstaf A-selectie voor komend seizoen ingevuld

De trainersstaf voor de A-selectie voor komend seizoen is rond. Technische Commissie en het Bestuur van DVS’33 Ermelo hebben overeenstemming bereikt met Jordi Roelofsen als assistent-trainer en Daan Huiskamp als keeperstrainer. Samen met de al eerder bekendgemaakte aanstelling van John Kamphuis is het trainersdeel van de staf voor komend seizoen nu ingevuld.

De 28-jarige Roelofsen combineert dit seizoen zijn rol als assistent-trainer met een stage bij de A-selectie van DVS en hoopt dit seizoen de opleiding UEFA A (TC 1) af te ronden. In het verleden was hij al trainer binnen DVS bij JO17 en JO19 en heeft inmiddels al veel ervaring in het trainersvak.

Daan Huiskamp zwaaide vorig seizoen af als doelman bij DVS. Met meer dan 200 wedstrijden voor de A-selectie van DVS zette hij op 37-jarige leeftijd een punt achter een imposante carrière. Dit seizoen is hij een keepersschool gestart en keeperstrainer van SV Voorwaarts in Twello. Komend seizoen keert hij dus terug op de Sportlaan in Ermelo als opvolger van de afzwaaiende Aart Foppen.

Reactie Jordi Roelofsen: “Na de aanstelling van John Kamphuis als hoofdtrainer kwam al snel bij mij het verzoek om als assistent aan te blijven. In eerste instantie vanuit John en later kwam de vraag ook vanuit de club. Ik ben blij met het verlengen van mijn contract bij DVS, het vertrouwen vanuit de club voelt goed en ik kijk uit naar een goede samenwerking met John, Daan en de selectie. In het restant van dit seizoen verwacht ik mijn UEFA A diploma te halen, daarnaast zullen wij er met zijn allen hard voor blijven werken om nog zoveel mogelijk plaatsen te klimmen op de ranglijst en daarna gaat de focus op volgend seizoen. In de toekomst hoop ik uiteraard als hoofdtrainer aan de slag te mogen gaan, maar voor volgend seizoen zie ik genoeg uitdagingen en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling bij DVS.”

Reactie Daan Huiskamp: “Fantastisch om weer onderdeel uit te gaan maken van DVS, maar dan in een nieuwe functie en andere uitdaging dan in mijn actieve carriere. Na het afsluiten van carriere bij DVS vorig seizoen heb ik Goals en Gloves Keepers Academy opgericht in Apeldoorn en ben ik aangesteld als keeperstrainer bij SV Voorwaarts in Twello. Mijn passie overdragen en mijn ervaring delen met de volgende generatie keepers is mijn volgende uitdaging geworden. Dat dit een vervolg krijgt bij de selectie van DVS is fantastisch. Ambitieuze, talentvolle keepers begeleiden voor de volgende stap in hun loopbaan en samen te werken aan een groepsproces binnen het team lijkt me geweldig. Ik heb heel veel zin om volgend seizoen iets moois neer te zetten met iedereen binnen de club!”

Reactie Edmund Mijnheer namens TC: “Wij zijn blij dat we met het aanstellen van Jordi en Daan en trainersstaf voor volgend seizoen rond hebben. Beide zijn echte voetbalmannen en beschikken inmiddels over geel-zwart DNA. Ze kennen de club goed en met hun kwaliteiten hebben wij er vertrouwen in dat ze samen met John Kamphuis een succesvolle trainersstaf gaan vormen.”

Reactie Aart Goossensen namens Bestuur: “Jordi is als assistent een prima aanvulling op de hoofdtrainer en in zijn eigen afrondende cursus UEFA A bij de KNVB komt de theorie en praktijk steeds meer in evenwicht en leert hij op het hoogste niveau. Jordi heeft reeds jaren ervaring bij DVS en is een DVS’er geworden. Daan is als ervaren doelman bij DVS genoegzaam bekend en nu mag hij zijn talenten gebruiken om onze keepers de kneepjes van het keepersvak bij te brengen. Ook voor Daan is het een gevoel van thuiskomen bij de club waar succes en tegenslag op zijn pad kwam en dat komt in de training voor onze keepers alleen maar van pas.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo
Bestuur DVS’33 Ermelo