Ga naar content
Menu

Nieuws

Roland Baas verlengt contract met twee seizoenen tot 2026

Linkervleugelverdediger Roland Baas heeft zijn overeenkomst met DVS’33 Ermelo met twee jaar verlengd, zo maakt de Technische Commissie bekend. De 27-jarige inwoner van Deventer gaat daarmee zijn tweede en derde seizoen in bij de Geelzwarten.

De ervaren voetballer, met meer dan 200 duels in het betaalde voetbal achter zijn naam voor Heracles, Go Ahead Eagles en De Graafschap, sloot in de voorbereiding van dit seizoen aan bij DVS en zal dus ook de komende seizoenen zijn kunsten blijven vertonen aan de Sportlaan.Reactie Roland Baas: “Ik ben blij dat ik mijn contract heb verlengd met twee seizoenen. Ik heb prettige gesprekken gehad en ben blij dat we er uit zijn gekomen. Ik heb het dan ook erg goed naar mijn zin bij DVS en kijk er naar uit om veel wedstrijden voor deze mooie club te gaan spelen.”
 
Reactie Edmund Mijnheer: “Roland is in de voorbereiding aangesloten en heeft zijn plek links achterin snel veroverd. Wij zijn dan ook blij dat hij de komende seizoenen bij ons blijft spelen en wensen hem veel succes.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo