Ga naar content
Menu

Nieuws

Owen Müller tekent contract A-selectie

De Technische Commissie is zeer verheugd te melden dat Owen Müller een overeenkomst voor twee seizoenen heeft getekend. Hiermee wordt de 19-jarige inwoner van Ermelo vanaf volgend seizoen officieel onderdeel van de A-selectie en staat minimaal tot medio 2026 onder contract.

De middenvelder maakt dit seizoen al heel veel minuten bij de A-selectie en maakt indruk met zijn gedrevenheid en inzet. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding en is al vanaf zijn derde lid van DVS. Zijn ontwikkeling en doorstroom naar de A-selectie is dan ook erg mooi voor iedereen die betrokken is bij de jeugdopleiding van DVS.


 
Reactie Owen Müller: “Ik ben heel erg blij dat ik mijn eerste contract heb mogen tekenen bij DVS. Ik speel al vanaf mijn derde bij DVS en ben dus een echte DVS-er! Ik vind het dan ook fantastisch dat ik nu de stap kan zetten naar het eerste elftal. Een droom die uitkomt!”
 
Reactie Edmund Mijnheer: “Owen heeft zich razendsnel ontwikkeld bij O23 en is dit seizoen al veelvuldig aangesloten bij de A-selectie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij Owen heel graag wilden vastleggen voor de komende seizoenen. Wij zijn dan ook blij dat dat is gelukt en feliciteren Owen van harte met zijn contract!”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo