Ga naar content
Menu

Nieuws

GWE Aansluitingen trotse nieuwe CO-Sponsor!

Rond de avondwedstrijd tegen Goes tekende Harry de Groot van GWE Aansluitingen zijn CO-Sponsorcontract!
 
BusinessClub DVS’33 Ermelo is uiteraard zeer verheugd met deze nieuwe sponsor en wenst Harry heel veel netwerk- en voetbalplezier de komende jaren! Wij danken hem voor het vertrouwen in ons!

Meer over GWE Aansluitingen:
GWE Aansluitingen is een onderneming die adviseert en/of de aanvragen verzorgt voor aansluitingen en wijzigingen van Gas, Water en Elektra, KPN en Ziggo. Dit kan voor zowel particulieren als bedrijven. Men moet hierbij dan denken aan verplaatsing van meterkasten of afsluitingen en bouwaansluitingen. Het kan ook gaan om nieuwe aanvragen of verzwaringen van bestaande aansluitingen.
 
Verder adviseert en begeleid GWE Aansluitingen met betrekking tot aanleg van Gas, Water en Elektra, KPN en Ziggo voor campings en/of bungalowparken. GWE Aansluitingen adviseert en/of bemiddelt tussen opdrachtgever en het energiebedrijf, KPN of Ziggo.
 
Kortom, moet er iets worden aangevraagd, aangesloten, gewijzigd of verplaatst op het gebied van Gas, Water en Elektra of KPN of Ziggo dan kan GWE Aansluitingen daarbij adviseren, begeleiden en verzorgen.
 
Meer info: hlgservice@gmail.com


Links Harry de Groot, rechts voorzitter Ton Roskam