Ga naar content
Menu

Nieuws

Erima teamsport en Intersport Ermelo nieuwe en exclusieve kledingpartners van DVS’33 Ermelo

In de afgelopen maanden heeft een interne projectgroep, een mooie samenwerking tussen Vereniging en BusinessClub, zich gebogen over de vraag wie de nieuwe, exclusieve kledingpartner van DVS’33 Ermelo zou moeten worden vanaf het seizoen 2024-2025. Het lopende contract eindigt per 30 juni en dus heeft de projectgroep een uitgebreide oriëntatie gedaan bij een vijftal gerenommeerde kledingmerken, waaronder ook de huidige partner Hummel.

Hoewel partijen bij de presentaties en offertes allemaal blijk gaven erg graag met DVS’33 Ermelo in zee te willen gaan sprong van meet af aan Erima teamsport er op meerdere fronten bovenuit. Vervolggesprekken bevestigde de projectgroep dat Erima teamsport de juiste kledingpartner is voor de komende jaren, waarbij Intersport Ermelo wederom als lokaal faciliterend partner zal optreden.

Vorige week donderdag werd tussen partijen een maar liefst achtjarige overeenkomst gesloten waarbij Erima teamsport exclusief kledingpartner gaat worden van DVS’33 Ermelo.

Voorzitter Aart Goossensen van DVS’33 Ermelo is in zijn nopjes met de nieuwe kledingpartner. ‘Erima heeft laten zien graag met onze club in zee te willen. We krijgen voor onze Vereniging een prachtige kledinglijn en dat zal helpen bij onze sportieve ambities.’ Dat er ook weer is gekozen voor Intersport Ermelo als lokaal faciliterend partner bewijst de goede samenwerking met de familie Meijers. Eigenaar Wim vertelt met trots enorm blij te zijn met de nieuwe samenwerking. Waar vader John ooit de samenwerking aanging met DVS’33 Ermelo zet de volgende generatie Meijers dit vol enthousiasme voort.

Ook salesmanager Wouter Wilken van Erima is dolblij met de deal. ‘Na partnerships te hebben gesloten met ACV Assen en vv Goes hebben we bewust ingezet op een samenwerking met DVS’33 Ermelo. Drie prachtige verenigingen in de top van het amateurvoetbal. Met de kwaliteit van onze complete kledinglijn denken wij een positieve bijdrage te kunnen gaan leveren aan de sportieve prestaties.’

De ‘kledingprojectgroep’ bestaat uit Aart Goossensen, voorzitter Vereniging, Tom Nederveen, penningmeester Vereniging, Martijn Hoelscher, kledingspecialist BusinessClub, Bertjan Jousma, teammanager A-selectie, Willem Bijdevier, kledingspecialist Vereniging, Ton Roskam, voorzitter BusinessClub en Hielke Sietsma, penningmeester BusinessClub.

Foto:
Het tekenmoment in de winkel van Intersport Ermelo, met achter de tafel v.l.n.r. Wouter Wilken, Aart Goossensen en Wim Meijers.