Ga naar content
Menu

Nieuws

Een vernieuwd sponsorcontract met MD Fashion & Shoes

Al meer dan vijf jaar hebben Hammie en Richard van Heukelum hun prachtige winkel op een mooie locatie in de Stationsstraat in Ermelo. Ze zagen bij de start in 2016 mogelijkheden om de winkel verder door te ontwikkelen. De focus bleef gericht op de doelgroep en de daarbij behorende merken. Drie jaar later werd aan de bestaande winkel een schoenenafdeling gevoegd die geheel geïntegreerd werd met de modewinkel. De achterliggende gedachte was de bestaande en nieuwe klanten nog meer te kunnen adviseren en te bieden.

Na de start van de uitgebreide en vernieuwde winkel met de nieuwe naam MD Fashion & Shoes is het een nog groter plezier om er te werken en uiteraard de klanten te bedienen. Kleding van MD Fashion & Shoes imponeert en heeft uitstraling.
Dat past bij DVS’33 Ermelo. Hammie en Richard willen bij de top horen, kwaliteit leveren en iets uitstralen. Daarom ook een vernieuwd sponsorcontract. Een hernieuwde samenwerking om samen verder te komen en te winnen. Onderdeel van het nieuwe contract is de aankleding van spelers en staf van DVS’33. Nieuwe outfit met zorg gekozen voor kwaliteit en uitstraling. Tijdens de ondertekening van het contract werden Hammie van Heukelum en voorzitter Ton Roskam terzijde gestaan door aanvoerder Tarik Evre en trainer Peter Wesselink.

Meer info: mdfashionshoes.nl