Ga naar content
Menu

Nieuws

Twee gerenommeerde bedrijven samen sponsor van DVS’33 Ermelo

Het restaurant Japas Ermelo is al jaren een begrip op de Veluwe. Japas, ook gevestigd in Nijkerk, biedt de mogelijkheid om, zowel met z’n tweetjes als met grote gezelschappen in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas.
Behalve van de meer dan honderd gerechten, kun je genieten van een uitgebreid dessertbuffet met ambachtelijk schephijs, patisserie en chocoladefonteinen. Het kan niet anders of Japas brengt je in hogere sferen.

Na dertig jaar is restaurant De Muur niet meer weg te denken uit Putten. Door de jaren heen is het restaurant altijd meegegroeid met de wensen van haar gasten en de trends op het gebied van lekker uit eten gaan. Het zal in de toekomst niet anders zijn. Want de slogan bij De Muur is en blijft “waarom zou je genoegen nemen met minder”. Het aanbod is en blijft ruim en daarom voor elk wat wils. Naast zakelijk dineren is De Muur ook de plek waar je met je hele gezin heerlijk kunt genieten van de Aziatische keuken. Wij zijn blij dat deze twee bedrijven zich verbinden aan de Business Club van DVS’33 Ermelo.

Meer informatie over Japas: japas.nu
Meer informatie over De Muur: demuur.nl


Op de foto eigenaren Harmen de Glint en Shu-Ling Hu van restaurants Japas en De Muur en Dick Toes, accountmanager BusinessClub DVS'33 Ermelo