Ga naar content
Menu

Nieuws

Torino Hunte versterkt komend seizoen DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Torino Hunte over een overstap naar DVS’33 Ermelo. De 33-jarige aanvaller komt over van Tweede Divisionist De Treffers en tekent een contract voor één seizoen.

Hunte speelt sinds 2022 voor de club uit Groesbeek en heeft in het verleden meer dan 200 wedstrijden gespeeld in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voor o.a. VVV Venlo, FC den Bosch, FC Eindhoven en Almere City. De technische begaafde aanvaller woont in Almere met zijn zesjarig zoontje Daeley. In het dagelijks leven werkt hij als jongerencoach/pluscoach op MBO-scholen waar hij studenten begeleidt en coacht. Daarnaast werkt hij bij een spelers-agency voor talentvolle spelers.Reactie Torino: “Ik ben ontzettend blij dat ik volgend seizoen voor DVS mag spelen. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van het team en bij te dragen aan het succes van DVS”.

Reactie Edmund Mijnheer: “Torino is een vleugelspeler met diepgang en met het vertrek van Roemeon waren we nog op zoek naar zo’n type speler. Daarnaast brengt hij de nodige ervaring met zich mee. Wij zijn dan ook blij met zijn komst komend seizoen”.