Ga naar content
Menu

Nieuws

St vd Brink neemt Land Transport Harkema over

BusinessClub VIP-sponsor Transportbedrijf St vd Brink kondigt met trots de overname van Land Transport in Harkema aan. De officiële ondertekening van de overname vond plaats op vrijdag 5 juli 2024. De overname, die met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 plaatsvindt, markeert een mijlpaal in de groei en diversificatie van onze organisatie.

BusinessClub VIP-sponsor Transportbedrijf St vd Brink kondigt met trots de overname van Land Transport in Harkema aan. De officiële ondertekening van de overname vond plaats op vrijdag 5 juli 2024. De overname, die met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 plaatsvindt, markeert een mijlpaal in de groei en diversificatie van onze organisatie.

In goede handen
Land Transport, een gerenommeerd transportbedrijf in Harkema, kwam op ons pad en het gevoel was direct goed. Het Friese bedrijf heeft 50 medewerkers, 40 trekkende eenheden en dagelijks 10 charters op de weg. Eigenaresse van Land Transport Hennie Dijkstra is blij dat Land Transport in goede handen terechtkomt. “St vd Brink heeft een goede naam in de markt en dit beeld werd bevestigd door Bremer Transport met wie we al geruime tijd samenwerken. Nadat het besluit was genomen dat het de juiste tijd is om Land Transport over te dragen, viel mijn keuze op St vd Brink. Land Transport verdient het om in goede handen terecht te komen en daarom benaderde ik Alex van den Brink. Ik ben erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen en dat ik verbonden blijf aan Land Transport. Hier zal ik mede verantwoordelijk blijven voor de commerciële activiteiten en het relatiebeheer”, aldus Hennie Dijkstra.Samen vooruit
De overname van Land Transport is een strategische keuze die past binnen de groeistrategie van St vd Brink om te groeien binnen bepaalde transportdisciplines. “Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en zien de integratie van Land Transport én de extra locatie in Harkema als een mooie uitbreiding van onze activiteiten. Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en nieuwe kansen benutten. Bovendien verstevigt dit onze positie in het noorden van Nederland waar we ook met onze onderneming Bremer Transport gevestigd zijn.”, zegt Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink.

Versteviging positie
Met Land Transport als onderdeel van de St vd Brink Groep ontstaan er mogelijkheden om ons dienstenpakket binnen bouwtransport en geconditioneerd vervoer verder uit te breiden en te optimaliseren. De gezamenlijke expertise en ervaring van beide bedrijven, oftewel de krachtenbundeling, verstevigt de positie in de markt.

Over Land Transport
Land Transport, gevestigd in Harkema, is van oudsher een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar in de transportsector. Met een toegewijd team van 50 ervaren medewerkers en een moderne vloot van 105 transporteenheden biedt Land een breed scala aan transportdiensten aan in de bouwsector en geconditioneerd vervoer. Het bedrijf staat bekend om haar betrouwbaarheid, service en kwaliteit dat zich uit in een goede reputatie.

Tot slot
St vd Brink is een toonaangevend transportbedrijf dat zich richt op betrouwbare en efficiënte transportoplossingen voor diverse sectoren. Met een moderne vloot en een toegewijd team streeft St vd Brink ernaar om haar klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Na overname van Land Transport telt St vd Brink ruim 800 medewerkers en circa 450 eigen trekkende eenheden.