Ga naar content
Menu

Nieuws

Sem de Wit en Mike Ahrens volgend seizoen samen bij DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie laat weten dat Sem de Wit en Mike Ahrens volgend seizoen voor DVS’33 Ermelo uitkomen. Hiermee is het eerder aangekondigde vertrek van de Wit naar Sparta Nijkerk van de baan en keert Mike Ahrens terug op het oude nest.

Deze week maakte Sparta Nijkerk bekend dat zowel de Wit als Ahrens gebruik hadden gemaakt van de ontbindende voorwaarden in hun overeenkomst met de Oranjehemden. Hun lang gekoesterde wens om nog eens voor dezelfde club uit te komen zal daarmee in Ermelo uitkomen in plaats van Nijkerk.
 
De 28-jarige de Wit is bezig aan zijn tweede seizoen in het Geelzwart en won vorig jaar het Speler van het Jaar-klassement. Ook dit jaar gaat de inwoner van Harderwijk aan kop in dat klassement. Als centrale verdediger is hij één van de steunpilaren in het elftal van John Kamphuis.
 
De 31-jarige Ahrens, eveneens woonachtig in Harderwijk, keert voor de tweede keer terug bij DVS. Hij stond vanaf 2011 tot 2016 al onder contract in Ermelo en maakte onderdeel uit van het kampioenschaps-elftal in 2014. Na een seizoen bij Spakenburg kwam hij opnieuw twee seizoenen uit voor DVS, waarna hij overstapte naar VVOG en later Sparta Nijkerk. Ahrens is tegenwoordig multifunctioneel inzetbaar, maar is van origine middenvelder. 
 
Beide spelers brengen veel ervaring met zich mee en zijn spelers uit de regio.


 
De Technische Commissie wenst beide spelers veel succes!
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo