Ga naar content
Menu

Nieuws

Roland Baas nieuwste aanwinst DVS’33 Ermelo

Roland Baas heeft overeenstemming bereikt met de TC over een contract en sluit per direct aan bij de A -selectie van DVS’33 Ermelo De ervaren linksback tekent een contract voor één seizoen.

De geboren Winschotenaar, tegenwoordig woonachtig in Deventer, heeft veel ervaring in het betaalde voetbal. Hij speelde meer dan 200 duels voor Heracles, Go Ahead Eagles, De Graafschap en het laatste half jaar in Spanje bij Castellon. In het seizoen 2016-2027 speelde hij twee keer als aanvoerder met Jong Groningen tegen DVS’33 Ermelo. In het dagelijks leven is hij student Business & Innovation en na zijn periode in Spanje nu op zoek naar een leuke baan. Als voetballer staat Baas bekend om zijn goede inspeelpass, duelkracht en inzet en komt hij als back graag op over de linkerflank.
 
Reactie Roland Baas:
“Ik heb goede gesprekken gehad met de TC en trainer. Daarbij ken ik al veel jongens die hier spelen. Van hen heb ik veel positieve verhalen over DVS gehoord.”
 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC:
“Wij waren nog op zoek naar versterking voor de linksbackpositie en met Roland deed zich een buitenkans voor. Wij wensen hem veel plezier bij DVS!”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo