Ga naar content
Menu

Nieuws

Netwerkavond met Chris Woerts goed bezocht!

Maandag 25 maart werd in een goed gevuld clubhuis een netwerkavond georganiseerd voor sponsoren. De evenementencommissie had de avond in twee delen gesplitst, met twee gastprekers.

Na een korte opening door voorzitter Ton Roskam nam Erik van Laar voor de pauze de aanwezigen mee in het proces en de tijdslijn van de ontwikkelingen met betrekking tot het voetbaltechnisch beleidsplan van de vereniging. Het ging hier nadrukkelijk om het proces en nog niet om de inhoud. Dat wordt in een later stadium op 12 april voor alle geïnteresseerden gepresenteerd door de werkgroep aan alle geïnteresseerden.Na de pauze stond Chris Woerts op het programma. Bekend van het tv-programma Vandaag Inside en o.a. voormalig directeur van Feyenoord. Op zijn bekende wijze gaf hij een inkijkje in zijn eigen C.V. en deelde zijn successen op het gebied van (sport)marketing. Na zijn presentatie werd hij nog in het zonnetje gezet door Arie Schreuder en Bonnie Wopereis van de evenementencommissie.
 
Er werd afgesloten met een gezellige borrel waar nog even naar hartenlust genetwerkt kon worden en teruggekeken kon worden op de avond.