Ga naar content
Menu

Nieuws

Netwerkavond BusinessClub DVS’33 Ermelo druk bezocht

Afgelopen maandag heeft de eerste netwerkavond van dit seizoen plaatsgevonden. In de JBBL waren zo’n 50 enthousiaste sponsoren aanwezig, die door de evenementencommissie een interessant programma kregen voorgeschoteld.

“Het zit tussen je oren!”
Sportpsycholoog en teamcoach Rob Rijk (65) nam het eerste deel van de avond voor zijn rekening. Er ontstond er een levendige discussie over wat een team een goed team maakt en wat de kenmerken zijn van een goede manager/teamleider. Met behulp van een aantal sheets en videofragmenten legde Rob de aanwezigen uit hoe sporters en teamleden tot de juiste prestaties komen.
In het tweede deel van de avond (bijdrage Patrick Loenen) was regelmatig een link te leggen naar de bijdrage van Rob.

Na de pauze werd het stokje over genomen door Patrick Loenen, sinds dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer, die werd geïnterviewd door André Kleermaker. Ook de bijna complete selectie was erbij aanwezig. De trainer heeft het naar zijn zin in Ermelo en werkt prettig met staf en spelers samen. Hij gaat ervan uit dat de punten zullen komen in de komende wedstrijden. Er werden nog de nodige (kritische) vragen gesteld waarop de trainer passende antwoorden gaf. Een interessant verhaal. De avond werd afgesloten onder het genot van een drankje, zodat er ook nog aan het netwerk gewerkt kon worden!Het volgende evenement staat al gepland, dat is de jaarlijkse sponsordag! Deze zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 25 oktober. Meer informatie volgt in een later stadium.

Evenementencommissie BusinessClub DVS’33 Ermelo