Ga naar content
Menu

Nieuws

Joël Kramer stroomt door vanuit O23 naar A-selectie DVS’33 Ermelo

  • Joël Kramer maakt de overstap van het O23-elftal naar de A-selectie van DVS’33 Ermelo en tekent een contract voor twee seizoenen. De verdediger trainde vanaf de start van dit seizoen al volledig mee met de A-selectie en maakt nu definitief de overstap.

De 20-jarige inwoner van Lelystad speelde tot zijn 13e in de jeugdopleiding van SV Lelystad en stapte toen over naar Go Ahead Eagles. Na drie seizoenen in Deventer ging hij spelen voor Zeeburgia om vanaf O19 aan te haken bij DVS. De verdediger staat bekend om zijn kracht in de 1op1 duels, stoomt graag op over de rechterflank en heeft een goede voorzet in huis. In het dagelijks leven werkt Kramer bij een zonnepanelenbedrijf.

Reactie Joël Kramer
“Ik ben heel blij met mijn contract, ook omdat ik nog graag stappen wil maken in mijn ontwikkeling. Ik denk dat DVS voor mij de juiste club is om dat te bereiken.”

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC
“Joël heeft het afgelopen seizoen goed gedaan bij het O23-elftal en ook op de trainingen van de A-selectie maakt hij een goede indruk. Wij zien toekomst in hem en daarom zijn we ook blij met een tweejarige overeenkomst!”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo